Satış Rakamlarını Yükseltmek İsteyen Gayrimenkul Danışmanları İçin 4 Uzman Tavsiyesi!

Satış Rakamlarını Yükseltmek İsteyen Gayrimenkul Danışmanları İçin 4 Uzman Tavsiyesi!

Günümüzde neredeyse tüm alıcılar artık daha kendine özel bir hizmet bekliyor. Eski yöntemleri birçok alıcı hor görmeye başladı. Durum böyleyken de emlak danışmanlarının kendilerini yenileyerek bu evreye ayak uydurması gerekiyor. Biz de bu blogumuzda sizler için emlak danışmanlarının yeni talepler karşısında neleri uygulayarak satış rakamlarını artırabileceğini mercek altına aldık.

İkna Kabiliyetinizi Güçlendirin

İknayı bir insanın diğer kişilerin görüşlerini ve davranışlarını değiştirmek için yürüttüğü süreç olarak adlandırabiliriz. Günümüzde bu kavram geçmiş dönemlere göre oldukça değişti ve artık hepimiz gün boyu ikna edici birçok mesajla karşılaşıyoruz; bu yüzden ikna kavramı giderek kompleks bir hal aldı. İlanlarınızla ilgisini çektiğiniz alıcılarınız için onları satın alma kararlarına ikna edecek bazı veriler hazırlayın. Bölgedeki benzer ilanların verilere ve benzer durumdaki ilanlar arasından satmak istediğiniz ilanı öne çıkaran diğer unsurlar gibi konulara ne kadar hakimseniz, alıcınızın satın alma konusunda nihai karara ulaşması o kadar kolay olacaktır.

Fizbot Bültene Kayıt Olun

Verinin gücünü kullanarak sektöre liderlik eden Fizbot'tan daha fazla içerik okumak için haber bültenimize kaydolun!


    Kendinize Yatırım Yapın

    Kendi alanında belirli bir üne sahip emlak danışmanlarının tamamı, kişisel gelişimin öneminden ve rutinlerin düzenlenmesi gerektiğinden bahsediyor. Çoğu başarılı danışman, sabah güne erken başlayarak günlük işlerini planladığını, hazırladıkları plana sadık kaldıklarını ve bu sayede de kendilerine vakit ayırabildiklerini söylüyor. Siz de günlük işlerinizle alakalı bir liste oluşturarak yapacaklarınızı hızlandırabilir, kazandığınız bu vakti sektörünüzle ilgili araştırmalarla ve belirlediğiniz yeni stratejilerle geçirerek kendinizi daha çok geliştirebilirsiniz. 

    Güçlü Bağlantılar Edinin

    Emlak danışmanlarını birbirinden ayıran en büyük etkenlerden birisi ise hem çevresiyle hem de alıcılarıyla kurmuş olduğu ilişkiler. Bir alıcı, sizinle bir gayrimenkul satışı üzerine anlaşma sağlayamasa bile yaklaşımınızı ve süreci yönetme şeklinizi beğenerek sizi etrafına önerebilir ve bu sıklıkla yaşanan bir durumdur. Bu nedenle her zaman karşınızdaki kişiyle güçlü bağlantılar edinmeye çalışın, er ya da geç faydasını göreceksiniz.

    Teknolojiyi Lehinize Kullanın

    Son dönemde değişen koşullar ile birlikte alıcıların taleplerine teknolojik çözümler getirebilen danışmanlar, geleneksel metotlarla satış yapmaya çalışan danışmanlara göre daha çok satış rakamlarına ulaşıyor. İşinizle ilgili yardımcı programlar kullanarak diğer danışmanların önüne geçebilirsiniz. Fizbot da tam burada devreye giriyor. Bölgedeki fiyatları sizin için hızlı bir şekilde analiz ederek raporlayabilir ve kişiselleştirilmiş arayüz ile saniyeler içinde sunumlaştırabilir. Teknolojik bir asistan ile zamandan tasarruf etmek, size daha çok alıcıya ulaşabilmeniz için yardımcı olacaktır.

    Fizbot’un ayrıcalıklarıyla tanışmak tanımak ve emlak piyasasını yakından takip etmek için aylık bültenimize kaydolmayı unutmayın!

    Bir cevap yazın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir