İstanbul’un Gözde Konut ve İşyeri Projeleri

Gayrimenkul her dönem olduğu gibi en güvenli liman olarak görülüyor ve yatırımcılar varlıklarını değerlendirmek için özellikle geleceği parlak projeler arasında tercih yapıyor. Bu anlamda öne çıkan ve her yıl binlerce insanın göç ettiği İstanbul’da ise konut krizini engellemek için yeni projeler uygulanmaya devam ediyor. Yüksek potansiyeli ve yenilikçi yaklaşımı ile öne çıkan konut ve işyeri projeleri, hem erken dönemde yatırım yapma avantajı sağlıyor hem de yatırımcıların varlıklarını enflasyondan korumasına yardımcı oluyor.

İstanbul’da yeni yatırım imkanları

İstanbul, son yıllarda konut ve ofis projeleri için ideal bir yatırım enstrümanı olarak görülmeye başlandı. Türkiye’nin en kalabalık kenti olan İstanbul, yurt içi ve yurt dışı göçmen sayısında da son yıllarda bir artış yaşadı. Buna bağlı olarak hem kentteki yapı bloğu değişmeye başladı hem de yeni gayrimenkul projelerinin önü açılmış oldu. Ek olarak deprem riskine karşı dönüşüme giren bölgelerde de değer artışı tespit edildi. Her geçen gün büyüyerek gelişen İstanbul yatırımcıların gözdesi haline geldi. 

Fizbot Bültene Kayıt Olun

Verinin gücünü kullanarak sektöre liderlik eden Fizbot'tan daha fazla içerik okumak için haber bültenimize kaydolun!


    Özellikle Avrupa yakasındaki Başakşehir, Eyüpsultan, Avcılar, Beylikdüzü, Sultangazi ve Büyükçekmece gibi semtler favori bölgelerden. Anadolu yakasında ise Pendik, Kadıköy, Kartal, Sancaktepe ve Çekmeköy gibi semtlerde hızlı bir değerlenme başlamış durumda. Kentin ihtiyacı, göç yapısı, sosyo-ekonomik durum ve çok daha fazlası bu bölgelerin değerlenmesinde etkili. Bu nedenle yatırımcılar da konut veya işyeri yatırımı için gözünü İstanbul’un parlak projelerine çevirmiş durumda.

    İstanbul’un öne çıkan gayrimenkul projeleri

    Siz de dijital gayrimenkul danışmanı olarak verdiğiniz hizmet standartlarını geliştirmek istiyorsanız, kentinizdeki yüksek potansiyelli projeleri gözden geçirmeniz gerekir. Gelişmiş bir gayrimenkul yazılımı sayesinde sadece birkaç adımla kolay fiyat analizi yapabilir ve müşteri memnuniyetini kısa sürede artırabilirsiniz.

    Nitekim her dönem yatırımcı için yüksek getirisi ile öne çıkan gayrimenkul, son dönemin de en trend araçlarından. Ülkenin yükselen değeri İstanbul’daki yeni projelerden bazıları özellikle ön planda. Son yıllarda markalı konut ve işyeri projelerindeki artışlar arasında dikkat çekenlerden bazıları ise şu şekilde:

    Fortis Sinanlı

    Firma Adı: Sinanlı Yapı + Yiğit IDK Group

    Lokasyon: Kadıköy

    Proje Tipi: Konut, Ofis, Alışveriş

    Daire büyüklüğü: 50 – 330 m2

    Daire sayısı: 1100

    Modernyaka

    Firma Adı: Ege Yapı 

    Lokasyon: Avcılar

    Proje Tipi: Konut, Ofis, Alışveriş

    Daire büyüklüğü: 69 – 210 m2

    Daire sayısı: 462

    Özak Göktürk 2

    Firma Adı: Özak GYO

    Lokasyon: Eyüpsultan

    Proje Tipi: Konut

    Daire büyüklüğü: 167 – 689 m2

    Daire sayısı: 67

    Limonlu Bahçe Konakları

    Firma Adı: Akyapı İnşaat

    Lokasyon: Ümraniye

    Proje Tipi: Konut, Alışveriş

    Daire büyüklüğü: 105 – 251 m2

    Daire sayısı: 509

    Dünya Şehir

    Firma Adı: 2B Global 

    Lokasyon: Kartal

    Proje Tipi: Konut, Alışveriş

    Daire büyüklüğü: 63 – 285 m2

    Daire sayısı: 358

    Son dönemde İstanbul’daki proje sayısında yaşanan bu artış gayrimenkul danışmanlarını da yakından ilgilendiriyor. Rakipler arasında sıyrılarak daha fazla satış yapmak için öncelikle geleceği parlak olan bu projeleri iyi belirlemek gerekiyor. Çevre analizi konusunda uzmanlaşmanıza yardımcı olan gayrimenkul programları bu anlamda değerlendirebileceğiniz araçların başında gösterilebilir. Bölgesel verileri potansiyel alıcılarla eşleştirerek müşteri yönetimini kolaylaştıran Fizbot, sahip olduğu benzersiz emlak CRM platformu ile gelecek öngörülerini daha kolay yapmanızı sağlar. Böylece İstanbul’un yüksek kazanç imkanı sunan gayrimenkullerini erken dönemde tespit etmenize ve kapsamlı bir danışmanlık hizmeti vermenize yardımcı olur. 

    Siz de fiyat karşılaştırmaları, otomatik ilan takibi ve değerleme araçları ile öne çıkan bir gayrimenkul danışmanı yazılımı arıyorsanız; bize buradan ulaşarak Fizbot serüvenine başlayabilirsiniz!

    Bir cevap yazın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir