En İyi Sanal Yer Gösterme Uygulamaları Nelerdir?

Modern sanal gerçeklik teknolojileri, gayrimenkul pazarını büyük ölçüde değiştirerek yeni nesil araçların kullanılmasını gereksinim haline getirdi. Oturduğu yerden konut ve arsa ziyareti yapmak isteyen müşterilerin, bilgisayar veya cep telefonları aracılığıyla, kimi zaman da sanal gerçeklik gözlükleri ile izleyebilecekleri 360° sanal turlar, her emlak profesyoneli için vazgeçilmezlerden oldu. Peki iki taraflı faydaları ile son yıllarda ön planda olan sanal yer gösterme uygulamaları hangilerini ve ne gibi avantajlar sunar?

En İyi Sanal Tur Uygulamaları

Sanal yer gösterim uygulamaları, tıpkı gayrimenkul programları gibi emlak profesyonellerinin işlerini hızlandırarak verimi katlamak için oluşturulmuştur. Pek çok anlamda fayda sağlayan yer gösterim uygulamaları ile etkili bir sosyal medya pazarlaması geliştirebilir ve müşterilerinize ilgi çekici sunumlar yapabilirsiniz. Bu aşamada kullanabileceğiniz birbirinden farklı yazılım olmakla birlikte, piyasanın en iyileri şu şekilde sıralanabilir:

Fizbot Bültene Kayıt Olun

Verinin gücünü kullanarak sektöre liderlik eden Fizbot'tan daha fazla içerik okumak için haber bültenimize kaydolun!


    1. Immoviewer

    Emlak profesyonellerinin en sık kullandığı yer gösterim yazılımlarından olan Immoviewer, otomatik video içeriği oluşturmaya izin vermesi nedeniyle beğeni toplayan bir uygulama. Kullanımının basit ve maliyetinin düşük olması da bu yazılımı öne çıkaran özellikler arasında. Siz de sanal turlar hazırlayarak listeleme akışlarınızı güncellemek ve müşterileriniz için çekici sunumlar yapmak isterseniz, zahmetsizce kat planı ve video oluşturmanıza imkan tanıyan bu yazılımı inceleyebilirsiniz.

    1. Matterport

    Matterport, iç ve dış mekanlarının dijital ikizini oluşturarak sanal tur yapmanıza yardımcı olan harika bir yazılım. Bu yazılım ile gerçekçi ve sürükleyici bir deneyim oluşturmak için ilgili gayrimenkulü farklı açılardan çekmeniz ve program üzerinde bir araya getirmeniz gerekiyor. Son yılların özellikle Türkiye’de en çok kullanılan sanal yer gösterim uygulamaları arasında yer alan Matterport ile emlak, gayrimenkul, inşaat ve arsa gibi portföy ilanların tümünü daha çekici hale getirmeniz mümkün.

    1. My360

    Emlak danışmanları için oldukça kaliteli 3D çekimler sunan My360, özellikle kolay kullanımı ve VR gözlüklerle uyumlu olması nedeniyle ön planda. Farklı kameralardan elde edilen görüntüleri kabul etmesi de en büyük avantajlarından. Bu sanal yer gösterim yazılımını kullanarak, sunmak istediğiniz mülkün her köşesini fotoğraflayabilir ve sunumunuza dahil edebilirsiniz. Müşterilerin satın alma kararlarını yakından etkileyen sanal turlara, bulut teknolojisi sayesinde dilediğiniz yerden ulaşabilir ve her an etkileyici gösterimler yapabilirsiniz.

    1. iStaging

    Artırılmış ve sanal gerçeklik teknolojilerini kullanarak sanal turlar hazırlamanızı kolaylaştıran iStaging, akıllı telefon ve tablet üzerinde benzersiz deneyim sunması ile öne çıkıyor. Sunum sırasında kullandığınız fotoğraflara nesneler eklemenizi ve böylece daha gerçekçi mekanlar hazırlamanızı da mümkün kılıyor. Bu özellikleri ile daha iyi bir yer gösterim ve pazarlama için sıklıkla kullanılan uygulama, aynı zamanda kolay hazırlık ve sunum aşamaları nedeniyle de alanının en iyilerinden biri.

    1. Tourwizard

    Potansiyel müşterilere mülk turu hazırlamak için tercih edebileceğiniz bir diğer uygulama ise, görüntüleri kolaylıkla 360° turlara dönüştürmenizi sağlayan Tourwizard. Bu yazılım ile tur hazırlamak için mekanı panoramik olarak fotoğraflamanız ise yeterli. Uygulamayı diğerlerinden ayıran en önemli özelliği, turlara dilediğiniz kadar bilgi eklemenize izin vermesi ve modern tarayıcılarla uyumlu videolar hazırlaması. Yani sanal tur ile gezinti yaparken müşterilerinizi bölge verileri, mülkün eski kullanıcıları ve çevresel imkanlar gibi pek çok konuda bilgilendirmeniz oldukça kolay.

    Siz de istediğiniz saatte, istenilen gayrimenkulü müşteriye göstermek için sanal turlar hazırlayarak iş verimini artırabilirsiniz. Maliyetleri düşüren ve müşteri gözünde etkileyici bir imaj çizmenizi sağlayan yer gösterim uygulamalarını, doğrulanabilir veriler ile birleştirdiğiniz zaman alanında tanınan bir isim haline gelmeniz de uzun sürmez. Bunun içinse sizin için otomatik bölge analizleri yapan emlak CRM yazılımı Fizbot’tan faydalanabilirsiniz.

    Fizbot gayrimenkul yazılımı ile zengin bir veritabanına ulaşarak sanal tur sırasında sunabileceğiniz pek çok bilgi edinir, böylece müşteri sorularına kapsamlı yanıtlar verebilirsiniz. Ayrıca güncel ilan karşılaştırmaları ve geçmişe dönük arama gibi özellikleri sayesinde bölgenizdeki beklentileri, değişiklikleri ve gelişmeleri yakından takip etme avantajı elde edersiniz. 

    Siz de Fizbot dijital gayrimenkul danışmanı ile tanışarak sanal turlarınızı daha etkileyici hale getirmek isterseniz, detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz!

    Bir cevap yazın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir