Uzaktan Çalışanların Kiralamada Aradıkları En Önemli 5 Özellik!

Uzaktan Çalışanların Kiralamada Aradıkları En Önemli 5 Özellik!

Hepimizi etkisi altına alan COVID-19, insanların uzaktan çalışma yeteneğine sahip olduğunu kanıtladı ve birçok ülke evden çalışma eğiliminin devam etmesine yönelik çalışmalarını hızlandırmaya başladı. Emlakçılar da bu gelişmelerle beraber, insanların ihtiyaçlarına yönelik genel bir taşınma sürecine hazırlanmasını bekliyor.

Globalde “uzaktan çalışanlara kiralama modeli” olarak adlandırılacağı tahmin edilen bu kiralama modeline, şu anda “orta vadeli kiralama modeli” veya “kiraya verme” veya “oda kiralama” deniyor. Bunun bazı farklı varyasyonları olsa da temeli; mobilyalı, 30+ günlük bir kiralama.

Fizbot Bültene Kayıt Olun

Verinin gücünü kullanarak sektöre liderlik eden Fizbot'tan daha fazla içerik okumak için haber bültenimize kaydolun!


    Bu nedenle, işte uzaktan çalışanların kiralamalarında istedikleri en önemli 5 şey!

    1. Daha Küçük Birimler

    Öncelikle hedef kitlenizi tanıyın. Bu yaşam tarzı, kolayca hareket edebilen ve harcanabilir geliri olan insanlara hitap ediyor; ve bu kitle, bekar insanlar veya çocuksuz çiftlerden daha çok sayıdalar. Bu kitle büyük bir ev, çim sulama masrafları, büyük bir garaj vb. için ödeme yapmak istemezler.

    Stüdyo dairelere, bir ila üç yatak odası arasında değişen apartman dairelerine veya küçük tek ailelik evlere odaklanacaklar.

    2. Hayvan Dostu

    Çocuğu olmayan ama parası olan insanların genellikle evcil bir hayvanları olması muhtemeldir. Bir aylığına bir yere iş vb. sebeplerle seyahat edecek olsalar, yaşadıkları yerde beraber yaşadıkları evcil hayvanların memnuniyetle karşılanacağını bilmek isterler ve bunun için potansiyel bir kira artışını göze alabilirler.

    3. İyi İnternet

    Günümüzde artık iyi internet alt yapısı sağlayan birçok internet servis sağlayıcısı mevcut. Uzaktan çalışanların belki de evde aradıkları en mühim özellik bu olacaktır. Mülkün iyi bir internet hızına sahip olduğunu bilmek, sizinle kiracınız arasındaki aramaları ve gerginliği önlemenize yardımcı olur. Ayrıca, bunu bir zorunluluk olarak görmeleri tamamen mantıklıdır. O yüzden bu kitleye gösterdiğiniz mülklerde evin sahip olduğu internet alt yapısının yeterliliğinden emin olun.

    4. Otopark

    Görünüşe göre çok sayıda uzaktan çalışan araç kullanıyor ve park etmeye ihtiyaç duyuyor. Bu gibi durumlar için kişiselleştirilmiş bir park yeri, seçenekleri dahilinde bulunursa tercih etme ihtimallerini artıracaktır.

    5. Ofis Öğeleri

    Bu, kiralık listenizi daha çekici hale getirecek bir şeydir. Şık bir raf ünitesi, Android ve iPhone şarj cihazları, Macbook şarj cihazı, potansiyel ihtiyacı karşılayacak sayıda priz ünitesi, Post-It notlar, defterler, kalemler, zımba, makas ve bir mantar pano gibi materyaller bulunduğundan emin olun. Böylece bu kitlenin ihtiyacı olabilecek bir ortam olduğunu göstermiş olursunuz.

    Bu kiracı havuzunu iyi tanıyın. Bir süredir kiracıların önemli bir kısmını oluşturuyorlar ve bu kitleye ait rakamların artacağını gösteren birçok gelişme yaşanıyor. Fizbot ile bu alandaki alıcılarınızın taleplerine uygun evler kişiselleştirilmiş bildirim sistemi sayesinde anında telefonunuza gelir ve potansiyel bir satışı kaçırmamış olursunuz.

    Aylık bültenimize kayıt olarak emlak dünyasındaki yeni gelişmeleri yakından takip edebilirsiniz.

    Bir cevap yazın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir