Pandemide Emlak Satışı Sanal Ev Turları ile Çok Daha Güvenli

Pandemide Emlak Satışı Sanal Ev Turları ile Çok Daha Güvenli

Kiralık ev arayanlara büyük hizmet

Fizbot Bültene Kayıt Olun

Verinin gücünü kullanarak sektöre liderlik eden Fizbot'tan daha fazla içerik okumak için haber bültenimize kaydolun!


    Salgın süresince emlak danışmanları müşterilerinin sağlık güvenliği açısından yepyeni ve teknolojik bir uygulamayı hayata geçirdi. Ev satın almak isteyenler emlak danışmanları ile online ofislerde buluştu ve sanal tur uygulaması sayesinde diledikleri evi gezme imkanı yakaladılar. 

    Kiracılar ve satılık ev almak isteyenler koronavirüs salgını nedeniyle ev gezmek konusunda oldukça tedirgin. Uzmanlar pandemi bitene kadar emlak ve konut satışlarının düşmesini ön görürken, emlakta yeni bir dönem başladı. 

    Online emlak danışmanlığı ile sanal ev turlarıEv kiralamak artık çok kolay

    Ev kiralamak artık çok kolay

    Sanal ev turu uygulaması salgın hastalığın ortaya çıktığı ilk dönemden bu yana tüm dünyada gerçekleştirilmeye başladı. Eski sistemde ev sahibi olmak isteyen müşteriler danışmanlık almak için emlak danışmanı ile yüz yüze gelmeliydi yanı sıra emlak danışmanları müşteriden önce muhitteki evleri ziyaret etmek durumundaydı. Online emlakçılık ile tüm bu zahmetler son buldu. 

    Online görüşme için başvuru yapan müşteriler emlak danışmanlarına portföylerini görüşme esnasında belirtiyor. Ardından emlak danışmanları evlerin video formatında çekilmiş görüntülerini ya da varsa canlı gezme imkanını müşterilerine sunuyor. Drone kameralarla çekilmiş ev içi ve dış mekanlar yüksek çekim kalitesine sahip. Bu nedenle hem danışmanlar için ticarette güven esasına uygun hem de müşteriler için sağlıklarını tehlikeye atmayacak şekilde hizmet verilebiliyor.

    Müşteriler ve emlak danışmanları oldukça memnunEv arayanlar uygulamadan çok memnun

    Ev arayanlar uygulamadan çok memnun

    Uygulama pandemi döneminde hayatımıza girdi ancak emlak satışlarını ve müşterinin gayrimenkul alanına ilgisini arttırmayı başardı. Öyle ki ülkemizde görüntülü ev ya da arazi gezdirme hizmetine talebin yüzde 200 arttığı kaydedildi. 

    Dünya ülkeleri arasında ABD’de oldukça ilgi gören uygulama Türkiye’de henüz özel bir emlak bürosu tarafından hayata geçirildi. Ancak Emlakçılar salgın döneminde gayrimenkulleri alıcıya göstermede yaşadıkları zorlukları ilgili birimlere iletmeye devam ediyorlar.

    Bir cevap yazın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir