İşinizi Hızlandıracak Yeni Güncellemeler!🚀

Merhaba,

Bu gönderimizi sizlere önemli Fizbot güncellemeleri hakkında bilgi vermek için tasarladık. Uygulamamızı sürekli geliştirmeye ve sizin için daha kullanışlı hale getirmeye çalışıyoruz. İşte yeni güncellemelerin detayları: 

Fizbot Bültene Kayıt Olun

Verinin gücünü kullanarak sektöre liderlik eden Fizbot'tan daha fazla içerik okumak için haber bültenimize kaydolun!


    📈Daha önce de duyurduğumuz gibi Fırsat Yönetim Modülü’müzü sizlerle buluşturduk. Bu büyük güncelleme ile Fırsatlar’ınızı aşama aşama takip edebilir, olası komisyonunuzu görüntüleyebilir, sistematik bir şekilde işinizin verimliliğini artırabilirsiniz. Daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz. 

    ✅Artık ilan kaynaklarını gruplanmış şekilde görebilirsiniz. Böylece ilan kaynaklarının karışık olarak gözükmesini engelleyerek işlerinizi daha hızlı halledebilirsiniz. 

    🌍İlan detay sayfasında ilanın konumunu çok daha iyi anlamanızı sağlayacak bir özelliğimizi, Sokak Görünümü’nü düzenledik. Bu sayede incelediğiniz mülkün konumu ve çevresi hakkında çok daha sağlıklı bilgi elde edebilecek, müşterilerinize daha doğru bilgi sunabileceksiniz.

    Fizbot hakkında bilgi dolu ürün güncellemelerini okumak için bizi takip etmeye devam edin. Görüşmek üzere! 

    1. Behlül Şenyürek diyor ki:

      Çok teşekkür ederim, Fizbottan son derece memnunum. Bu gibi geliştirmelerle memnuniyetim daha da artmaktadır. Başarılı çalışmalar diliyorum.

    Bir cevap yazın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir