Fizbot Olarak Avrupa’da Yaratmayı Amaçladığımız Fark

Çağın gereksinimlerine ve dijital gelişmelere bağlı olarak sürekli dönüşen emlak sahasında teknolojik ekipmanlara sahip olmak son derece önemli. Bu nedenle özellikle Avrupa gibi sektör devi bir piyasada var olmak isteyen her emlak çalışanının donatısını artırarak uygun araçları kullanması gerekiyor. Yapay zeka desteği ve kullanışlı algoritması ile sektörel gelişmeleri yakından takip etmeyi sağlayan Fizbot, yeni nesil bir gayrimenkul danışmanı yazılımı olarak emlak sahasının her alanına dahil olmayı hedefliyor.

Fizbot Gelecek Dönemde Emlak Sektöründe Neleri Hedefliyor?

Fizbot, özellikle son dönemde zorunluluk haline gelen dijital dönüşüm açısından sağladığı faydalar ile öne çıkan gayrimenkul programları arasında. Onu rakiplerinden ayıran en önemli özelliği ise emlak sektöründeki dağınık ve çok sayıdaki veriyi toparlayarak iyi analiz ve iyi yazılım ile birleştirmesi. Gelişmiş bir altyapı kullanan Fizbot, aynı zamanda yapay zeka destekli bir algoritmaya sahip olduğundan sektörel dataların takibi kolaylaştırıyor; ek olarak bu dataları analiz etmeye, raporlamaya ve ek bildirimler almaya yardımcı pek çok araç sunuyor. Bu da hem sektörel uzmanlığını geliştirmek isteyen emlak çalışanlarının çağa daha kolay adapte olmasını sağlıyor, hem de işe yeni başlayanlar için etkili ve sürdürülebilir bir çalışma sistemi kurulmasını mümkün hale getiriyor.

Fizbot Bültene Kayıt Olun

Verinin gücünü kullanarak sektöre liderlik eden Fizbot'tan daha fazla içerik okumak için haber bültenimize kaydolun!


    Sunduğu dijital ekipmanlarla iletişim bilgilerini organize etme, emlak danışmanlarının faaliyetlerine yardımcı olma ve piyasadaki nabzı yakından takip etme gibi birincil amaçları olan Fizbot; aynı zamanda emlak sektöründe şu gibi faydaları ile öne çıkıyor:

    • Pazardaki çok sayıdaki veriyi tek ve bütüncül bir çatı altında toplama
    • İlan takibi, paylaşımı ve kontrolünü kolaylaştırma
    • Anlık bildirimler ile müşteri-ilan takibi yapma
    • Hesaplama, karşılaştırma araçları ile detaylı raporlama
    • Temsilciler için arka planda sürekli piyasa takibi yapma ve analiz raporları paylaşma
    • Düzenli, temiz ve erişimi kolay veri tabanı sunma
    • Otomatik CRM platformu ile müşteri memnuniyetini artırma
    • Kişisel verileri ve i̇nternet verilerini anında birleştirme

    Emlak Danışmanları Fizbot’tan Nasıl Faydalanabilir?

    Emlak yazılımları, emlak profesyonellerin rekabeti yüksek piyasada günlük işlerini hızlandırarak öne çıkmalarına yardımcı olan araçlarla doludur. Bu da hem yeni emlak danışmanlarının hem de uzun süredir sektörde yer alan emlakçıların piyasa potansiyellerini daha çabuk kavramasına, yeni müşteri kaynakları edinmesine ve organize bir çalışma sistemi geliştirmesine yardımcı olur. Marka pazarlamasından müşteri yönetimine kadar emlak sektörünün her alanında kullanılan Fizbot, emlak profesyonellerinin çalışmalarını hızlandırmayı ve verimli iş planı yapmalarını amaçlayan bir gayrimenkul yazılımı. Çeşitli ve dağınık haldeki emlak verisini bir araya getirerek tek ve kullanımı kolay bir arayüz dahilinde sunan Fizbot, sunduğu araçlarla kişisel donanımı artırıyor ve alanında uzman bir gayrimenkul danışmanı olmayı kolaylaştırıyor. Fizbot’un danışmanlar için sunduğu kullanışlı araçlar arasında şunlar yer alıyor:

    • Dijital değerleme
    • İlan ve gerçekleşen işlem karşılaştırma
    • Rakip pazar analizi
    • Portföy sunum dosyası
    • Konut kredisi ve mevduat dönüşüm hesaplama
    • Akıllı alıcı takibi
    • İlan paylaşımı
    • Sınırsız ilan sorgulama
    • 3 milyondan fazla geçmiş kayıt inceleme

    Akıllı Araçlarla Emlak Piyasasında Fark Yaratın!

    Siz de Fizbot’un kullanımı kolay arayüzünde gezinerek 3 yıllık zengin bir veritabanına ulaşabilir, farklı platformlardaki ilanlarınızı tek bir yazılım ile kontrol edebilir, kişisel verilerinizi i̇nternet verileri ile birleştirebilir ve müşterileriniz için özel karşılaştırma raporları hazırlayabilirsiniz. Fizbot’un arkada 7/24 çalışan zeki algoritması sayesinde anlık fiyat değişikliklerinden, potansiyel müşterilerinizin ihtiyaçlarını karşılayan ilanlardan ve çok daha fazlasından vakit kaybetmeden haberdar olabilir; böylece alanınızda öne geçme avantajı elde edebilirsiniz.

    Fizbot’un sağladığı zeki, kullanışlı ve hızlı araçlardan faydalanmak isterseniz buraya tıklayarak bu ayrıcalıklı dünyanın bir parçası olabilirsiniz!

    Bir cevap yazın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir