Dijital Emlak Danışmanı Nasıl Olunur?

Dijital Emlak Danışmanı Nasıl Olunur?

Gayrimenkul sektörü, çalışma prensibi bakımından dijitalleşmeye kapılarını açan gruplar arasında yerini aldı. Bu dijitalleşme ise emlak danışmanları için yepyeni bir oluşumu ortaya çıkardı: Dijital gayrimenkul
danışmanlığı. Emlak danışmanları kişilerin istek ve beklentilerini karşılayabilecek en doğru yapıları bir araya getirir. Emlak alım, satım ve kiralamada uzman olan danışmanlar dijitalleşen sektör yapısı ile birlikte yeni bir oluşumun içine dahil olarak çalışma alanlarını hem genişletir hem de iyileştirir. Fizbot, emlak danışmanlarına dijitalleşmenin hızı karşısında kolay adaptasyon sağlayabilecekleri ve ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecekleri bir olanak sunan dijital asistan teknolojisidir.

Gayrimenkul Programları ile Sınırlarınızı Genişletin

Fizbot Bültene Kayıt Olun

Verinin gücünü kullanarak sektöre liderlik eden Fizbot'tan daha fazla içerik okumak için haber bültenimize kaydolun!


    Dijital emlak danışmanı olmanın önündeki tüm engelleri kaldıran ve hatta sayısal tabanlı gayrimenkul programları ile sınırlarınızı genişletmeyi sağlayan Fizbot sizlerle! Dünyada bir ilk olarak nitelendirilen ve manuel kayıt sağlanmasa dahi otomatik kayıt gerçekleştiren Otomatik Müşteri Yönetimi Teknolojisi
    sayesinde emlak CRM alanında inovatif işlemler sağlayabileceksiniz. Bu uygulama sayesinde Fizbot kanalıyla işlemlerinizi gerçekleştirirken kayıt tutma sorumluluğunu üzerinizden atacaksınız. Çünkü Fizbot sizin yerinize tüm kayıtlarınızı gerçekleştirerek işlerinizi daha kolay bir hale getirmiş olacak.

    Verilerin Optimizasyonu ile Her Detaya Hâkim Olun

    Mevcut verileriniz ile internet verilerini anında optimize etmek üzerine tasarlanmış gayrimenkul yazılımlarından olan kişiselleştirilmiş akıllı veri tabanı sayesinde gözden kaçırabileceğiniz hiçbir detay kalmayacak. Güncel değişimlerin kişisel verilerinizle eşleştirilmesini sağlayan bu sistem ile rasyonel karar verme konusunda çok daha etkin davranabileceksiniz. Fizbot, dijitalleşen sektörel eğilimlerine karşı ihtiyacınız olan her şeyi kolay arayüzü sayesinde anında gerçekleştirmenizi sağlayacak. Kulağa şahane
    gelen dijital asistan teknolojisinden yararlanmak, dijital emlak danışmanı olmak için şimdi başvurun!

    Gayrimenkul Danışman Yazılımları ile Zamanı Verimli Kullanın

    Her sektör için zamanı verimli kullanmak ileriye dönük kararların doğru ve pragmatik verilmesine olanak tanır. Emlak danışmanları için güncel verilerin geleceğe de hitap eden bilgilere dönüşebilmesi için zamanlarını verimli kullanabilecekleri gayrimenkul yazılımlara ihtiyaçları vardır. Fizbot, zamanı akılcı ve verimli kullanabilmeniz adına, satıcı ya da alıcılarınızla görüşmeleriniz sırasında gösterebileceğiniz ilan vb. tabloları kolayca hazırlama imkânı sunar.

    Dijital Asistan ile Sektörel Saygınlık Kazanın

    Dijital gayrimenkul danışmanlığı, sektörel değerlendirmede yenilikçi uygulamaları kullanma durumu sağladığı için saygınlığınızı da arttıracaktır. Fizbot, emlak değerlemede bulunan üç temel teknik arasından emsal karşılaştırmayı kullanır. Bu sayede elinizdeki verilerin karşılaştırmasını sunarak perspektifinizi genişletir. Aynı zamanda finansal hesaplamalar için de danışanlarınıza hızlı ve kolay cevaplar verebilmeniz adına kredi ile mevduat hesaplamalarını barındıran sistemi bir arada sunar. Hesaplama araçlarının yardımı sayesinde danışanlarınıza çok yönlü hizmet vererek onları şaşırtabilir, size olan güvenlerini besleyebilirsiniz.
    Fizbot, dijitalleşmenin hızı ile etkinliği karşısında tökezlememeniz, işlemlerinizi daha profesyonelce gerçekleştirebilmeniz ve fark yaratabilmeniz adına hizmet veren dijital bir teknolojik asistan olarak her an yanınızda!

    Bir cevap yazın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir